Sunday, 15 December 2013

Rack Baju Simple


Assalamualaikum...
Salam sejahtera utk pembaca blog SUEperb MaMa..
jom kita kongsi pengalaman menjadi ibu kpd anak deret2 yea... hahaha

Para ibu2 yg ada anak berderet2 mcm sue ni... pasti hilang senyuman bila tengok rumah mcm tongkang pecah...
nak uruskan anak... nk masak... nak mengemas... nak iron baju... nk lipat baju...
rutin minggu yg dah jadi ribut taufan stunami...
adusssss... hujung minggu yg sepatutnya senyum dgn gurau senda berubah mood suam2 kuku...
sbb????
moody la.. penat la.. stress keje la...

para ibuan yg berkerjaya tuuuu----->>> Jom kita senyum biar pun pahitttttt...

 memang susah nk senyum bila berdepan ngan org yg layan mood ni...
tp kita di dunia... bukan akhirat...
kita berurusan dgn manusia... bkn malaikat... (itulah hakikattttttt)
 
wlpn apa
dgn rack SUEperb MaMa ni..
para ibu2 boleh ringankan 1 keje dr keje2 yg tersenarai kat atas tu...
 
iaituuuu...
LIPAT KAINNNNNNNN!!!
meh beli Rack SUEperb MaMa!!!

1) Design Rack Baju 1
2) Design Rack Baju 2
3) Design Rack Baju 3

jgn dilayan perasaan marah dan angau... sbb stress dgn kain yg bertimbun yea...

kat sini sue nk kongsi pengurusan pembelian dan penghantaran RACK SUEperb MaMa..

step pertama..
whatapp sue 017-2838 319
utk dptkan consultan pasal rack ni...
boleh tanya apa2 soalan pasal rack ni...

step kedua
buat pembayaran ke akaun sue..
 

step ketiga..
haaa... bermulalah keje2 sue...
memotong besi mengikut saiz kehendak customer..
sue cadangkan.. saiz utk penghantaran melibatkan courier service.
panjang 4 kaki utk 2 tingkat... elakkan lebih... elakkan kurang..
sbb courier chargesnya murah utk saiz ni...
tak sampai RM50 utk area semenanjung malaysia ni...
 

ini bahan2nya...

step keempat..
rack dibalut dgn kemas...
 

invoice akan dihantar sekali dgn rack..
 
ini bukti ketahan rack SUEperb MaMa yea.. 
kat rack ni ada baju kemeja dan seluar jeans..
dah 2 thn sue pakai... Alhamdulillah tak roboh..
sbb ini besi original...
lagi satu... kekuatan rack ni bergantung kpd drill yg diskru dinding tu...
drill betul2 kemas.. hasilnya pun memang kemas!!
 
 

hohoho... masa kita dihujung minggu tu dpt luangkan utk layan kerenah anak2.. sambil dengar ceramah kat surau depan umah... :)
I loikkkeeeeee.... 5 hari kita dah sibuk bekerja... 2 hari shj utk family.. pastikan masa yg 2 hari itu dimanfaatkan sepenuhnya...
 
sekian sudah perkongsian dr SUEperb MaMa!!!
tata.. titi... tutu...
 
Opppttttt jgn lupa dptkan Inner Double Cross sementara stok masih ada...



No comments:

Post a Comment