Sunday, 22 April 2012

Rack Baju yang sgt simple

Hai semua!!!

SUEperb MaMa muncul lagi dgn Rack baju yg sgt simple2... hihihihi
byk kali sue dengar rungutan dr rakan2 fb... penat lipat kain la.. 2 bakul kain belum lipat la..
buat apa nk buang masa melipat kain.. guna jea rack spt SUEperb MaMa ni!!!!


hanya perlukan 3 batang besi yang di skru ke dinding, 2 batang besi melintang dan 6pcs penyangkut2nya...
skrukan guna drill.
buat kat dinding menegak dan melekat cam gini... hihihi
pasang penyangkut dan besi melingtang utk sangkut baju..
Baju keje SUEperb MaMa siap dihanger .. wallaaa.. sue memang suka baju brand Kylie Lang..
Murah!! simple!! senang dpt!!
jarak besi tingkat atas dan tingkat bawah.. boleh di adjust mengikut ukuran baju anda.. so senang nak menyapu kat bawah tuuu...
rack atas baju Daina... cantik tak baju daina yg depan sekali tu... Untie Jaja bg.. dia baru balik shopping di indon.. 
kemas kan!!!!

skrg Sue dah tak pakai rack cam gini sbb susah nk penyapu di lantai.. kena tolak sana.. tolak sini..
 Ruang bilik pun jd sempit..
so, baju yg kat kedua2 rack kayu ni akan di transfer ke rack dinding... 
Rack SUEperb MaMa sudah siap!!!




skrg ibu2 yg berkerjaya x yah merungut nk lipat kain lg..
angkat dr ampaian terus hanger ke bilik pakaian... siap!!!

masa kita kat umah yang sgt pendek tu baik kita habiskan dgn gurau senda bersama anak dan asben... 
gurau yang gitu2.. kikikiki

selain tu kita boleh fokus menjaga kebersihan dapur kita..hihihihi

cam ni!!!



ini dapur yg simple dan bajet SUEperb MaMa... 
uikk!! ada nenas la... jom makan duluuuuu...  piece!!!



opts!! satu picture belum upload..
picture ni penting tauuuu..
bukti SUEperb MaMa drill dan skru sendiri sebyk 21 lubang... 
3 ari 3 mlm sakit tangan kanan kena gegaran... huhuhu.. gegar otak tauuu...


Apa pun Sue sgt puas hati sbb bilik pakain dah kemas!!!  keje pun dah senang!!!

sape2 yg berminat dgn rack ni boleh contact Sue : sue.starryi@gmail.com / sue.starmedik@gmail.com


Selamat mencuba gaya mengemas Style SUEperb MaMa... 



layannnn zassss..

New batch will b soft awning+plain colour.. It's cool..! Can mix n match easily rite?.. Stay tuned peeps, we will update soon..! HOOHIE hanya di Facebook Page ROSSEcouture

















7 comments:

  1. haa..rak camni la ku godek2 suami soh cari..mana nk dpt tu??please please..e-mail me: masslily@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. salam, hi, kite pun tengah cari rak atau besi macam tu. ape nama benda tu kalau nk cari n hrga dlm berapa ye. t.kasih. kalau sudi bole reply to my email: sfh910@gmail.com. t.kasih skali lagi

    ReplyDelete
  3. walaikumussalam... sy dah email info yea... atau whattapp sue 017-2838 319 utk pertanyaan...

    ReplyDelete
  4. sueperb Mama..tlg emailkan infonye jugak anaswani@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. munshi munshi... boleh whatsaap 017-2838 319 atau jumpa di fb sy rossuzilawatey hasein yea... :)

      Delete
  5. hi,
    boleh email saya juga tak?
    dah lama nak cari bende macam tu..

    ini email saya

    nadieah@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  6. Setuju sangat pasal tak payah lipat kain tu. Sebelum ni taktau. Lepas dah tau teknik ni bahagia je rasa bila tak perlu lipat kain lagi.

    ReplyDelete