Thursday, 2 July 2015

Shopping di Butik Ummi Riaz Bangi


Shopping di butik Ummi Riaz ni memang rambang mata... baju nya yg warna warni... trend terkini, design yg exclusive... sangat sesuai digayakan ke pejabat ataupun pakai ke majlis keramaian...

Shawl yang sue pakai ni namanya Hazel Instant Shawl... kain chiffon yg sangat ringan, sekali lilit jea terus siap.. hanya 2 step... sarung dan angkat letak dikepala... siapppp!!!





Ummi Riaz ada design tersendiri.... semua koleksinya eksklusif, memang takkan ada di tempat lain...
kualiti dan fesyennya dikawal oleh pihak ummi Riaz bagi memastikan customernya ada gaya yg tersendiri dan miliki fesyen yang ekslusif....
suasana butik butik yg kemas dan cantik... confirm korang takkan jemu utk shopping kat sini...
 
tudung ni sesuai utk semua fesyen... nak pakai dgn baju kurung pun boleh..
nak berseluar pun boleh...
nak pakai labuh sampai pinggang pun boleh... nak pakai paras dada mcm sue paki pun boleh..
kain chiffon ni sgt ringan dan berkualiti..boleh dipakai 10 jenis gaya...
masa sue pilih tu, memang rambang mata... mcm2 color ada...
angkat letak... angkat letak... kena pasrah lah...
ambik 2 helai shj...
 
haaa... ini sue pakai time urusan rasmi... jumpa dgn VVIP...
shawl Ummi Riaz memang tak kecewakan sue... ia akan buat sue lebih confident...
 




 
 
anda kreatif.. anda akan cantik!!!
tata.. titi.. tutu...
 
 
Terima kasih kepada owner Ummi Riaz Bangi...
kerana sudi menjemput sue secara personal utk ambik "GIFT"...
 
 
 

No comments:

Post a Comment