Wednesday, 29 July 2015

Laman Grill Chef Zubir

Kenangan terindah sue makan bersama2 dgn kengkawan di Laman Grill Chef Zubir..

tahun ni giliran beraya di perak... sebelum balik perak, sempat kami singgah berbuka puasa dgn kengkawan dulu di lama grill che zubir... Chef Zubir ni memang cukup specialist bab steak dan lamb... so, wajib try tauuuu....



menu yg sue pilih Grill Lamb Steak...

 ini menu asben...  fish
ini khas utk org yg tak makan daging mcm asben sue... ohhh kesiannya..
tak dpt merasai salah satu nikmat yg Allah sediakan utk hambanya... iaitu daging steak...
aromanya...perghhhh... meleleh air liur siokkkk...

tp kang... korang kena pesan awal2... nak half cook atau well done...
ikut citarasa masing2.... 

ini maindish... wajib pilih utk pakej berbuka...
pastu ada buffer utk makanan lain..

aduhhhh... pak cik selfie... pak cik baru ada instagram kannnn...
sikit2 selfie... sikit wefie... hahaha

 ini pencuci mulut... boleh dimakan sebanyak mungkin tp tak boleh dibungkus tauuuu...
ini ayah and daddy... sedang menyusan anak2 masing2...
4 puteri... masing2 tak dok diam...
langsung xleh ambik gambar mesra alam...
sorang ke hulu... sorang ke hilir...
hanna dah siap garu kepala pening... tak nak bagi kerjasama...

 ini suasana yg sgt cantik dan tenang...
exclusive...

makan2... lepak2... sembang2... bill pun sampai.. rm280 utk 2 family..
kikiki... asben yg bayar... kami tukang kunyah jea...

dpt lah snap 3 org... blur lah pulak... hadoiiii 
haaaa... ini mommy and mama posing... 
adehhhh... asal sue nampak gemuk pulak... hadodododo....
salah teknik ambik gambar lah tu...
kalau kena cara ambik slim tauuu...

haaaaa... tengok picture sue kat bawah ni...
lately ni... sue suka pakai baju putih...
putih melambang kan kain kafan... kain kafan melambang kamatian...
yeppp... makin hari makin kita hampir dgn kematian....




No comments:

Post a Comment