Sunday, 17 August 2014

Kek Coklat Moist Kukus

Dapatkan Kek Coklat Moist  yg mudah.. jimat.. dan sedap..
bahan2 tambahan hanya ada didapur anda.. :)

telur+minyak+air --- itu jea... mudah kan?



tepung kek coklat moist ni yg dah siap mix.. 500gm
kita perlu tambah telur 4biji +minyak masak 200ml + air 100ml..
tak perlu susu cair... tak perlu susu segar...
 
gaulkan semua bahan tu...
masukkan dlm loyang dan kukus..
loyang kek tak perlu tutup dgn aluminium foil...
tak perlu tutup!!...
nak beli aluminium foil tu pun dah mahal... belasan ringgit..
adunan kek ni memang khas utk kukus tanpa aluminium foil...
 
mesti korang nak imagine saiz kek ni kan?
 
meh sue citer..
 
saiz kek ni.. lebih kurang saiz kek coklat yg dah siap yg harga RM10-15 satu polistrin,
tapi... dgn menggunakan adunan kek coklat moist mix sue ni... korang boleh dpt 3 biji...
untung kan? cuba bayang... kalu beli kek yg dah yg dah siap berapa rm?
 
Adunan kek coklat moist yg sgt murahhhhhh....
tak percaya.. dptkan price dgn pm di fb Rossuzilawatey Hasein
@ whasap 017-2838 319
@ google +Sue SUEperb MaMa 
 
bahan2 tambahan confirm stok yg ada didapur.. telur+minyak+air..
 
kek coklat moist ni lebih untung buat sendiri dgn menggunakan tepung mix sue ni...
3 kali lebih untung dari beli yg dah siap.. :)
korang akan dpt 3 biji kek spt saiz ini...
 
 
jgn lupa pm sue utk dptkan stok...
tata.. titi,... tutu...
 


2 comments:

  1. assalamualaikum sueperb mama, singgah pagi2 ke sini lapaq terus nampak kek yang melimpah ruah topping tu :)

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam... boleh try buat lah yea... :)

    ReplyDelete