Monday, 25 May 2015

Restoren Tasik Idaman

Assalamualaikum...

kali ni sue nak kongsi salah satu restoran yg best dan unik di Jalan Nangka, 43800 Dengkil, Selangor, Malaysian... Rstoren ni memang tersorot sikit... ada signboard kecik jea kat luar tu... bila korang masuk restoran tu... woowwwww...
memang meriah giler.. siap ada kareoke lah... ada pentas... ada DJ... confirm tak bosan dok situ...
seminggu sekali ada pertandingan menyanyi... kalu korang rasa berani tu lebih... boleh test bakat kat sini... sue ni berani nyanyi dlm jamban jea... pastu melalak dgn anak2 dara sue kat rumah... hmmm... berani takat tu jea... kikikiki... kalu sue nyanyi jugak kang... tersedak org yg makan... nak2 tersedak time hirup tomyam.. perghhh memang kena sumpah laa...

masuk jea kat pintu depan tu... ada pondok seafood...
ada ikan.. ada sotong... mcm2 lah...
korang pilih.. timbang... pilih jenis masakan..

sue datang bawak client mkn mlm...
spt kebiasaan lah... luar waktu keje su akan bawak family...
family happy... client happy... keje siap...


sue memang sengaja pilih hari yang tak de pertandingan kat sini...
sbb bawak anak2... diorang cepat rimas kalau ramai org dan makanan lambat sampai...
diorang suka tempat yg tenang... senang nak melompat2... berlari2..
tapi kena hati sikit... 
restoran ni tepi tasik... ada jugak meja makan kat dalam tasik..
kitorang pilih atas darat jea lah... sbb nya ada anak2... hahaha

mcm biasalah... kakak daina akan berebut menu dgn ayahnya...
sape yg paling terror order... hahaha



Tomyam nya memang best... pekat melekat... memang power lah...
restoran ni memang terkenal dgn ikan bakar.. so, ikan bakar wajib order...
pencicahnya memang sedap... wollaaaaa... memang terbaik..

orange susu.. memang terbaikkkkk...

dah 10thn sue  kat bandar baru salak tinggi... setiap otw ke serdang nak jumpa client... tengok jea kat signboard restoran ni... tp tak nampak restorannya... hingga lah client ajak mkn kat sini...
adushhhh... meriah giler kat dalam...

okey.. sue cikidout dulu...
jgn lupa abg2 semua... bawak lah anak bini makan kat best2.. 
hiburkan family... InsyaAllah rezeki makin Berkat.. Aminn..
Tata... titi... tutu...

No comments:

Post a Comment