Sunday, 5 November 2017

Sambutan Hari Lahir Nur Sufi Raihannah - 1 tahun (Royal Chulan Hotel Kuala Lumpur)

Alhamdulillah... tahun ni rezeki adik raina dpt sambut birthday di Royal Chulan Hotel Kuala Lumpur.
Pejam celik... pejam celik... setahun sudah umur Nur Sufi Raihannah...
Alhamdulillah.. Rezeki besday pertamanya dpt sambut di hotel bersama dgn Geng SSKP... waaa... seronok dan sgt meriah..

Skuter biru ni mama beli sempena hari jadi puteri ketiga sue... Geng SUFi boleh main sama2 dan bergilir2... sape kedekut... sape gaduh... ayah gantung skuter tu kat kipas.. haaaa... semua terlopong nanti...

Selepas asar kami bersiap utk bertolak ke hotel.. Kami nyanyikan dulu utk seronokkan anak2...


Perkara yg Geng SUFi3 seronok sgt ialah nyanyi gediks bersama mamanya...


Lagu besday dinyanyikan oleh pekerja hotel... waaaa... teruja nya sue...

Birthday's Girl

Simpan memori gambar kami berlima tahun 2017 

Kakak dan dekna yg enjoy..

Ishhh... mana kek nih... rimas dah bunga atas kepala ni.. kek tak sampai2 lagi...

Hmmm... yg mana cakap sy tak ada rambut tu... meh sini nak ketuk dgn sudu... nampak tak rambut sy dah lebat tu.. siap boleh sanggul dgn bulu ayam tau... hik3

Kami dinner di Warisan Cafe












Puding caremal ais krim..

Kambing Bakar

Kawan dgn org cina... alahai.. teringin sgt nak tengok anak2 pakai baju cina... Hehehe..
Ada jugak kenangan baju ni...  beli kat vietnam.. 

Posing lagi sambil tunggu tetamu dtg..





Kami book satu table panjang... sempoi jea... table kami tak ada gaya birthday party pun.. tak ade belon2... tak ada permainan utk kanak2... tak nampak gaya nak sambut besday utk raina lah... tau2..pekerja hotel dtg nyanyi beramai2 raikan adik raina... wahhh... terbaik lah service Royal Chulan KL nih...

Geng SSKP ni... kalu jumpa.. riuh rendah.. 

Topik yg tak pernah tertinggal setiap kali jumpa... kutuk sue... "sue yg dulu berbeza dgn sue yg sekarang..."

Haaaa... itulah keje diorang... adehhh!

Sahabat Selamanya.... Geng SSKP!!



No comments:

Post a Comment