Thursday, 11 January 2018

Handbag Coach



Tqvm Mr Husband!!!!

skrg zaman wanita bekerjaya kan... kerani cabuk pun dah pakai handbag yg dua tiga ribu kan??
kerani yg berapa cabuk macam sue ni.. pakai handbag Coach yg percuma jea... hehehe..


Alhamdulillah… dapat hadiah handbag weiiii… sue nak handbag cap ayam itik jea… sekali asben beli yg jenama Coach. Nak sebut pun tak reti… sebijik rm1200.. kalu suh sue beli sendiri.. memang piker byk kali laaa..

Biasanya kalau ada handbag baru sue akan update status kat fb background handbag ada kad cosway, status tentang ID Cosway percuma.. tujuannya sue bukan nak tunjuk handbag.. ramai lagi handbag org lain yg mahal dan cantik2.. sebenarnya sue nak simpan kenangan patern handbag yg pernah sue pakai. Kalau sue simpan gambar handbag dlm hp… hilang mcm tu jea.. susah nak cari balik… kalu simpan dlm laptop… pun sama.. tak jumpa nak cari balik. Sue punya style.. kalu handbag sue dah rosak.. sue buang jea.. sue tak simpan dah…koleksi handbag hanya yg boleh dipakai jea… handbag yg dah rosak tu tinggal kenangan gambar yg sue simpan di fb jea… bila rindu kat handbag lama.. sue akan belek balik gambar2 lama di fb..

Dari tahun ke tahun… sue boleh lihat harga handbag yg sue pakai.. drp harga RM49.90 utk tahun 2010.. berubah ke rm150 utk tahun 2013… rm350 utk tahun 2015.. begitulah keseterusnya..
Kali ni Handbag coach.. sue simpan dlm blog lah… sebab sue dah sentap nak simpan picture dlm fb… kah3.. ada yg komen… asal jea handbag baru.. update ID cosway percuma… adushhhh… sentap sue… sentap weiiii… hahaha… tak pe.. sue tak terasa pun… sebab fb ni laman web utk orang share apa yg dia suka… org komen apa yg dia suka… kalau takut dikritik.. baik tutup akaun fb… kalau takut terliur orang share menu makanan.. baik jgn ada akaun fb…

“abg.. ayg nak beli sling bag la… senang nak letak passport dan hp kalu travel. Bag galas yg abg beli tu.. besar sgt nak angkut setakat nak jalan turun bas selangkah dua…”
“pulak… “

Tak sampai setengah jam… asben hantar gambar… uishhh.. mahal sgt tu bang… ayg nak beli yg harga dlm seratus jea…
Asben hantar gambar kat wasap..

“nak yg mana satu? Pilih laaa… abang belanja…”
“wowwwww… syukur Alhamdulillah..”

Asben bagi hadiah ni… sempena.. sempena.. sempena… pindah opis kotttt… kah3.







No comments:

Post a Comment