Monday, 11 January 2016

Hotel Intercontinental Kuala Lumpur

haaaaaa... minggu ni family SUEperb MaMa buat Hi-Tea kat Hotel Continental KL...
setahun sekali company sediakan sedikit bajet utk Hi Tea dgn 3 family ni...

3 family nih... kalu jumpa mesti kecoh dapur hotel tuh... hahaha
harga 1 kepala rm150... company sponsor utk 9 org dewasa...
nak harapkan guna duit gaji sue...fuhhhh.. memang menangis keluar air mata berdarah pun tak mampu nak masuk sini tauuuu.... time company sponsor nih... jom lepakkkkkkk... zasssss...
haaaa... Tuan rumah memakai pakaian tema warna merah tahun ni....


ini table kami... 



bergambar dgn satu family itu wajib setiap aktiviti luar...
kenangan mesti disimpan rapi tauuuu...

ini part yg paling best kat hotel ni...
ada ruang khas utk kanak-kanak....

ada badut melayan kerenah kanak2...
so, ibu bapa boleh borak dgn tenang....

siap sediakan aktiviti buat cup cake
 pulak tuh... wah kemain sronok lah kakak...
boleh buat cup cake sendiri... ala2 kat Kidzania lah...

kakak dan adik memang suka tengok tube play doh utk buat cupcake...
smlm adalah satu suprise buat diorang... dpt buat kek sendiri dgn di bantu oleh chef2 hotel yg comel2...

ambik peluang bergambar sama2...

kanak-kanak ni teruja dgn hasil tangan sendiri...
deko cupcake sendiri....

waaaa... memang terbaik lah service hotel nih...










inilah salah satu aktiviti kami setahun sekali...
hi tea sama2... mkn borak... mkn borak... tak sedar pun dah 3 jam kat cafe tu.... hahaha
"amboiiiii... seronoknya korang gelakkan akuuuuu..." hahaha
kita jumpa sekali lg... i pakai accesories yg lain pulak tauuuuu...

apa yg sue paling seronok ialah... 
dpt mengekalkan persahabatan kitorang selama-lamanya...
tahun 2016 adalah tahun ke 11 persahabatan kitorang... 

topik utama setiap kali jumpa... mesti tanya pasal Ex masing2... wakakaka...

Optssss... wakakaka...sambung gelak lerrrrrr.... kah3





No comments:

Post a Comment