Monday, 20 October 2014

Corus Paradise - Resort / Hotel di Port Dickson


Assalamualaikum...

minggu ni family SUEperb MaMa jalan - jalan makan angin kat Port Dickson... sepatutnya dapat stay kat hotel Corus Paradise, tp asben sue tak nak stay... sbb penat ke terengganu minggu lepas pun tak habis lagi...

kami ambik keputusan lepak2 kat Cafe Corus Paradise jea... sementara asben sue settlekan kejenya...

Selfie dulu... sementara tunggu makanan sampai... hahaha
 
cam biasalah... kalu ke pantai..
anak2 pun pakai baju pantai lah...
 
 Senarai menunya sgt simple...
sue order Oriental Chicken Chop..
asben sue order Hawaii Pizza...
lupa nak snap picture laa...
sibuk layan anak2... takut mengganggu ayahnya yg dgn client tu...
 
 
 
bestnya Corus Paradise ni... Cafe nya kat tingkat atas...
kita boleh tengok gelagat2 diorang main air kolam..
 
Pemandangan kawasan Corus...
 
 
 bukan main excited kakak dan adik tengok budak2 main kolam...
diorang imagine kejap lagi dapat main kolam...
rupa2nya... terus balik... apalagiiii...
kakak mengamuk... manangis... melalak....
hadoiiiii... kesian pun ado...
tapi ayahnya banyak keje yg belum settle... tak dapat lah nak stay..
 
puas melalak dalam kete... berenti kat petrol pump... pujuk ngan coklat kit kat sepeket..
haaaa... terus diam... siap gelak2dukung ngan ayahnya... fuhhh... lega..
 



okey... tata... titi... tutu...
 
 
 
 
 

 
 
 

No comments:

Post a Comment