Wednesday, 18 September 2013

Wakil Insurans di Sepang

Advertisor

Puan Suzilawati Hashim
ini namanya betul tau... bukan gurau senda...
namanya hampir sama dgn nama SUEperb MaMa... yg bezanya tak ada ROS jea kat depan...
 
Tudung yang dipakai oleh beliau ialah TUDUNG HOODIE JENAMA ROSSE
 
 




 
Pn Su - 10 thn pengalaman dlm insuran...
 
Wakil agent etiqa takaful
Wakil MMIP (3rd party insurance)
Perbaharui insurance & road tax secara on line
Insurance kerja contractor (wc,car,pl)
Segala Urusan JpJ


sape2 yg pakai kereta... sgt perlukan egent insurans spt Pn Su ni...
setiap tahun kita kena jumpa dia lah utk keje jadi mudah..

SUEperb MaMa buat dgn puan su start mula2 beli kete myvi pd tahun 2007..
Alhamdulillah... takde masalah...
Pn Su akan call atau sms utk ingatkan sue tarikh yg sesuai utk renew insurans dan roadtax kete...

kita kena hati2 dlm memilih egen insurans kereta ni...
ada yg suka letak insurans tinggi...
padahal.. tak guna jugak insurans tinggi2.. sbb nak claim nanti..
kena claim ikut harga kereta semasa... bkn ikut harga yg kita insuranskan..
so, kita kena lantik agent yg sgt boleh dipercayai. spy kita tak di pergunakan..

Pn Su akan bg cadangan utk insurans mengikut market value..
bukan main belasah jea yea...

nak cari kedainya sgt senang...
Anjung vista services & agency
D501 JALAN 6,
KOSMOPLEKS,BANDAR BARU SALAK TINGGI
43900 SEPANG
SELANGOR

H/P : 013-249 1576
TEL: 0387050969/0132491576
FAX:0387066462



kedainya betul2 depan Agro Bank di Kosmoplek..
satu bangunan dgn JPN Salak Tinggi...

okey... cikidout dulu... sape2 yg tengah cari agent... jgn lupa contact Pn Suzilawati yea..
tata... titi... tutu...



opppttt... sebelum cauuuu dari blog ni...
jgn lupa singgah di rossecouture.blospot.com

Tudung Terkini... Anggun Bergaya... yg sangat gojesss!!!

Shawl Hard Awning
Sue 017-2838 319



tata.. titi... tutu...

 

No comments:

Post a Comment