Tuesday, 15 October 2013

Cara-cara shopping di ROSSEcouture

Assalamualaikum..

entry kali ni sue nak tunjukkan cara2 nak shopping di ROSSEcouture melalui facebook page atau blog.. kedua2nya menggunakan system online utk memudahkan customer membuat pembelian..

step 1 : taip jea kat google ROSSEcouture


akan keluar senarai ROSSEcouture
korang boleh pilih utk membuat pembelian dia facebook page ROSSEcouture
atau di blog ROSSEcouture
 
 
 jika menggunakan order melalui pafebook page...
sila klik kat kotak Shop tu utk pilihan produk
 
jika ke blog ROSSEcouture pulak..
sila klik kotak Product kat bawah gambar tu...
kmd akan keluar senarai product..
 
Step nya sgt senang,...
1) Your shopping bag
2) Shipping detail
3) Payment detail
4)  Place Order
 
senarai product akan keluar.....
 
Klik kat Buy Now.. product akan masuk ke dalan "Your Shopping Bag"
 

kmd isi form Shipping detail..
iaitu alamat penghantaran..

siap isi akan keluar Terms dan Syarat




 kmd boleh isi kotak remaks..
apa2 msg yg nak sampaikan kpd pihak admin ROSSEcouture lah...
 
pastu akan keluar button utk print invoice..
so.. korang boleh print invoice sendiri utk confirmation order..
 
kalau korang nk order tudung tanpa menggunakan system pun boleh..
terus pm ke gambar tudung di Page ROSSEcouture jea...
pihak admin akan terus reply utk confirmation...
 
 
 
woraaaaiiiitttttt... jgn lupa beli HOODIE di ROSSEcouture...
Tata.. titi... tutu...
 
kissssss...hurg!
 
 

 

No comments:

Post a Comment