Monday, 18 July 2016

Sambutan Hari Raya 2016 - Pullman Hotel Putrajaya



Haaaa.... tahun ni geng SSKP dah berjumpa lagi di Pullman Hotel..
(Sue.. Sally & Kak Pah)

kali ni sue book kat Pullman hotel Putrajaya... yesssss.... kat B'S Restaurant ni... geng kami jea yg lepak start pukul 12pm hingga 3.30pm... kitorang ni.. jumpa setahun dua tiga kali jea.. sekali jumpa tu.. memang riuh lahhhh...

kami sampai awal.. apalagi... gambar kenangan mesti diabadikan...

cuak cugak nak pijak cermin lantai tu...
takut pecahhhh... pekerja hotel tu cakap... memang boleh pijak...
opocots... terjakung sikit... muahahaha

haaaa... ini yg paling sue suka..

Dim Sum...

Alahai... comelnya tersusun rapi menu ni...
tapi kami tak termakan pun...

tengah dok belek2 daging kambing.. nak makan steak..
sue tanya pekerja hotel tu...
"Semua ni halal tak?"
"Halal puan... tu ada logo Halal..."
hehehe... ada logo kat situ... tak nampak dikkk... 

aneka kuih muih2...

coklat cair... 
ambik lah apa2 kuih muih.. ko siram jea dgn coklat cair ni... confirm sedap...

ada jeli... cheese kek...

Abc


borak2.. blaaa... blaaa... terkutuk laki masing2.. muaahahaha... pastu gelak bagai nak pecah dapur hotel... yg lelaki pulak dok backup diri diorang masing2... hik3

 ambik nasi 2 sudu jea...
kena simpan ruang utk menu yg lain pulakkk...

disebabkan tak ramai org kat hotel time kitorang dtg ni... anak2 dah mcm berada kat dapur sendiri...
ambik makanan sendiri... berlari sana sini...

air yg fresh...
ada 5 jenis air buah yg fresh yg tak sempat kami minum semua tu...

dok borak gelak... borak gelakkk... sampai lupa nak mkn...
hadoiii... tau2 masa dah habis... alahai.. rugi pulak tak rasa semua air freshhh tu...

sebelum balikkk... bergambar dulu...
cari pekerja hotel tak muncul2 kat sini..
terpaksalah ambik gambar bergilir2...




ini candit lah... sempoi kan...

punya lah byk makanan kat hotel tu... alih2 balik rumah lapar... muahaha..
jumpa petai fresh kat tepi jalan... 
balik rumah masak nasi putih panas.. ikan bilis goreng petai dan kentang...
telur goreng masak separuh cicah budu... hadudududu....
sedapnyaaaaaa... habis seperiuk laki bini makan nasi...

sungguh menyelerakan selera kampung nih... hik3



No comments:

Post a Comment